12 Aralık 2010

Yılbaşı Kaset Çanta Çekilişi




Selamlar
Yine bir çekiliş ile karşınızdayız. Fakat bu çekiliş ProBAG tarafından düzenleniyor. Kendileri bizimle iletişime geçerek sizler için bir yılbaşı çekilişi düzenlemek istediklerini söylediler. Yine bir video çekecektim ama bir türlü fırsat bulamadım. Onun için yazıyla idare edin :)

Bu çekilişte tam 3 şanslı kişi istedikleri bir kaset çantaya ve 3 şanslı kişi daha istedikleri bir kaset çalar çantaya sahip olabilecekler.

Kaset çanta modellerine buradan ve kaset çalar çanta modellerine buradan bakabilirsiniz.

Lafı daha fazla uzatmadan kurallara geçiyorum.

Çekilişe katılmak için yapmanız gereken şeyler:

  • Öncelikle ProBAG'in Facebook sayfasını takip ediyor olmanız gerek. http://www.facebook.com/pages/ProBEST-DESIGN/131661503532120 bu adrese tıklayarak ProBAG in facebook sayfasına ulaşabilirsiniz.
  • Bunu yaptıktan sonra bu post un altına katılmak istediğinize dair bir yorum bırakmanız gerekiyor. Yorumda facebook adınızın olduğundan emin olmalısınız. Yani facebookta kullanıcı adınız Ayşe Petek ise yorum kısmında bunu belirtmelisiniz.

Eğerki bunları yaparsanız çekilişe katılmış olacaksınız. Çekilişe fazladan katılım hakkı kazanmak istiyorsanız:

  • Blogumuzun takipçisi olmanız
  • Eğer varsa kampanyayı blogunuzda duyurmanız gerekiyor.

Yerine getirdiğiniz her şart size bir katılım hakkı daha kazandıracak.

Kazananlar random.org ile belirlenecek. Kimlerin kaset çanta kazandığını ve kimlerin kaset çalar çanta kazandığını biz belirleyeceğiz ve kazanmış olduğunuz modele göre renk tercihini sizler yapacaksınız.

Kazananlar duyurulduktan sonra bizimle iletişime geçmeniz istenecek ve 1 hafta içinde kazanan kişilerden haber alamazsak, o kişinin yerine farklı bir kişi seçeceğiz. Çekiliş 26 Aralık Pazar günü 23.59 da sona erecektir.

Not: Adınız ve soyadınız geçtiği için çekiliş bittikten sonra yorumlar gizlenecektir!!!

Not: Arkadaşlar ilk koşula uyum zorunludur. Aksi takdirde çekilişe katılamıyorsunuz maalesef. Diğer şartlar sadece size fazladan şans kazandıracaktır.

Not: Sadece 1 yorum bırakmanız yeterli. Birden fazla yorum bırakırsanız sadece ilk yorumunuz sayılacaktır.

HEPİNİZE BOL ŞANS!!

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More