This is default featured post 1 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured post 2 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured post 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured post 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured post 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

28 Ağustos 2012

Claire's, Watsons ve Gratis Alışverişim



Umarım hoşunuza gider ^^

hnd

Golden Rose- Oje #92

DSC08581


DSC08580


Selamlar
Golden Rose'un 92 numaralı ojesi tam bir hayal kırıklığı oldu benim için. Çok bir şey söylememe gerek yok sanırım. Resimler her şeyi anlatıyor. Markanın bazı ojelerinde bu pigmentasyon sorununu yaşamıştım. Ama böyle bir renkte iyice sinir bozuyor. Benim oje sürerken bol kepçe sürdüğümü söylüyorum sık sık. Resimde gördüğünüz iki kat sürülmüş hali. 3 kat sürsemde kurtarmazdı. Anca 4. katta istediğim sonuca varabilirdim ama o kadar uğraşacak ne vaktim ne de sabrım var. Tırnaklarınız benimkiler gibi uzunsa eğer direk pas geçin bu ojeyi. Ancak kısacık tırnaklarınız varsa pek sorun olmayabilir.

hnd

25 Ağustos 2012

Gecikmiş Yılbaşı Çekilişi İçin 3. Kez...

Selamlar
3. kez yeni bir talihli belirlemem gerekti. İlk defa böyle bir şey geliyor başıma :) Umarım bu kişi iletişime geçer benimle :)

Veeee.... kazanaaaaannn....

alize


Tebrikler alize!!! :) Lütfen en kısa sürede byhehblog@gmail.com adresinden benimle iletişime geç.

Not: Alize 29 Ağustos Çarşamba günü gece yarısına kadar benimle iletişime geçmezse yeni bir kazanan belirleyeceğim. (umarım bu son olur ^^)

Kazanamayan arkadaşlar üzülmesinler ve Eylül ayını beklesinler!!! Benden söylemesi ;)

hnd

24 Ağustos 2012

Golden Rose- Satin Smoothing Fluid Foundation

Selamlar
Bugün size Golden Rose'un Satin Smoothing isimli sıvı fondöteni hakkındaki düşüncelerimi paylaşacağım.
Fondöten ile ilgili genel bir bilgi vermek istiyorum öncelikle. Bu fondöten SPF 30 ve E vitaminleri içeriyor.
Fondötenin şişesi oldukça kaliteli görünüyor ve pompalı. Pompalı oluşu benim için çok büyük bir artı.
Çok akışkan bir yapısı yok. Daha yoğun kıvamlı...

DSC07475

Kapatıcılığı orta seviyede ama sorunlu bölgelerinize biraz daha fazla uygulayarak daha iyi bir kapatıcılık elde edebilirsiniz. Uygulanışı ve cilde yedirilişi oldukça kolay. Bunların haricinde sevdiğim diğer bir özelliği ise ciltle bütünleşiyor oluşu. Kek gibi bir görüntü oluşmuyor ve gün içinde yüzünüzde fondöten varmış gibi hissetmiyorsunuz.
Yağlı ciltlere pek uygun değil. Ama yağlanma çok büyük bir sorun değilse sizler için bakabilirsiniz.

Sizler için uygulamalı bir video çekmiştim geçenlerde. Ürünün yüzümde nasıl durduğunu görmek isteyenler videoyu izleyebilirler.



Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

hnd

PASTEL- Kokulu Ojeler

Selamlar
Bugün size Pastel'in bir süre önce çıkarmış olduğu kokulu ojelerden bahsedeceğim. Kokulu olmaları haricinde çok özel ojeler değiller. Boyları minicik.
Şimdi ojelerde farklılık gösterenlere bir bakalım. Coconut'ın pigmentasyonu çok zayıf. Chocolate Coffee'nin içinde ışıltılar var ve Cinnamon aslında bol simli bir top coat.
Resimleri renklerine göre en çok sevdiğimden en az sevdiğime göre sıraladım.
Kokularına gelecek olursak... Grapefruit ve Mint'in kokularını benim burnum almıyor. Halbuki en sevdiğim iki renk onlardı. Yazık oldu... Onun dışındakilerin kokuları başarılı.

DSC08279

DSC08229

DSC08276

DSC08273

DSC08211

DSC08217

DSC08214

hnd

23 Ağustos 2012

Urban Decay- Vegan Palet

DSC07127

Selamlar
Urban Decay'in Vegan paletini alalı aylar oldu ama daha yeni fırsat buluyorum parmaklamaya. Urban Decay oluşundan dolayı direk aldım zaten. Fakat bu paleti diğer paletlerden ayıran bir şey var. Vegan oluşu... Urban Decay zaten hayvanlar üzerinde test yapmayan bir marka. Bu yüzden gönül rahatlığıyla kullanabiliyorum. Ama bunun haricinde bu palette hayvansal hiç bir madde kullanılmamış.

DSC07128

Paletle birlikte minik boy bir Urban Decay Primer Potion-Sin sizlerin oluyor. Paletin içinde 6 far ve 1 minik boy Urban Decay 24/7 Glide On göz kalemi çıkıyor. Rengi Zero.

Farlar şöyle:

DSC08615

Minx, Urb, Gunmetal

DSC08618

Baked, Smog, Twice Baked


Paletteki renklerden Gunmetal, Baked, Smog ve Twice Baked zaten Urban Decay'in en klasik farlarından. Elinizde herhangi bir Urban Decay palet varsa bu renklerden birini bulmanız olası... Diğer iki renk Minx simli bir far. Işıltılı değil simli! Urban Decay'in simli farlarından pek hoşlanmıyorum biliyorsunuz. Urb de simli fakat simler Minx'e kıyasla daha küçük.

Bu paleti kullanarak ilerki günlerde bir makyaj videosu çekmeyi düşünüyorum.

Palete sahip olmak istiyorsanız Shoppin Mage'in satış blogunda şu anda satışta. İlgilenenlere duyurulur!!

hnd

Body Shop- Lily Cole Koleksiyonu

DSC08404

Selamlar
Bugün sizlerle Body Shop'un geçenlerde çıkardığı Lily Cole isimli koleksiyondan aldıklarımı ve ürünlerle ilgili yorumlarımı paylaşacağım.

Koleksiondaki ürünler çok cici. Görüntülerine anında tav oldum. Fakat aldığım 3 ürün beni çok etkilemedi.

DSC08405

Koleksiyondan ilk aldığım ürün bu makyaj bazı oldu. Öncelikle içindeki ışıltılı toplar ilgimi çekti benim. Pompalı oluşuda her zaman bir artı. Silikonlu bir yapısı yok ve hemen ciltle bütünleşiyor. Sürdüğünüz zaman yüzünüzde ufak ufak ışıltılar oluyor. Ama pudranızı ya da fondöteninizi uyguladığınızda görünmüyorlar.

DSC08407

DSC08409

Ürünü elinze sıktığınızda alttaki resimde gördüğünüz gibi çıkıyor. Toplar parçalanıyor. Yüzünüze uygularken iyice yedirdiğinizden emin olun yoksa minik parçalar kalabilir suratınızda :)

DSC08420

DSC08410

Koleksiyondan diğer aldığım ürünler bu iki allık oldu.

DSC08412

Ben bu allıkları alırken, şu hamur gibi olan allıklardan sanıp almıştım. Değillermiş...

DSC08416

Bu dağıtılmadan elde edilen görüntü.

DSC08418

Bu da dağıttığınız zaman elde edilen görüntü.

Maalesef çok büyük hayal kırıklığı oldu bu allıklar benim için. Aldığıma pişman olduğum ürünler listesinde yerlerini aldılar.

Pigmentasyonları çok az görebileceğiniz gibi. Özellikle dağıttığınız zaman hiç görünmüyorlar. Birkaç kat uyguladığınız zaman pembe daha belirgin bir hal alıyor yüzde ama şeftali rengi hiç görünmüyor bende. Yani şeftali rengi olanı kullanabilmeniz için cidden çok beyaz olmalısınız.

Pigmentasyonlarını bir kenara bırakalım... Yüzümle bir türlü bütünleşmiyor bu allıklar. Uyguladıktan sonra 1 saat geçse bile yüzümde allığı hissedebiliyorum. Yanağınızı ellediğiniz zaman allık elinize geliyor. Buna ek olarak saçlarınız yapışıyor... Cidden hiç hoşuma gitmedi. Parmaklarımla, makyaj süngeriyle ve fırçayla dağıtmayı denedim ama hepsinde sonuç aynı.

The Body Shop'tan beklentilerimi yüksek tuttuğum için hata bende herhalde diye düşünüyorum. Bilemedim...

hnd




Pastel- Oje No: 41

DSC08380

Selamlar
Bugün sizlerle paylaşacağım oje Pastel'in 41 numaralı ojesi. Bir ara gözüm dönmüş ve Pastel'den bir sürü pembe oje almışım. Bu da onlardan biri. Geçenlerde birkaç gün boyunca tırnaklarımdaydı ve oldukça kalıcı olduğunu söyleyebilirim. Diğerleri de ilerleyen günlerde blogda yayınlanacak.

DSC08363

hnd

21 Ağustos 2012

Hot Topic- Oje No: 258163

DSC07619


Mat bir fuşya... Koleksiyonumda sevdiğim ojelerden biri.

hnd

20 Ağustos 2012

Butter London- All Hail The Queen

DSC07833

Selamlar
Bugün sizlere bahsedeceğim oje Butter London'ın All Hail The Queen isimli ojesi. Bu renk benim için daha çok sonbaharlık ve kışlık. Fakat aranızda klasik severlerin çok olduğunu biliyorum. Ojelerin sürümleri çok güzel. Şimdiye kadar denediklerim arasında beni hayal kırıklığına uğratan olmadı. Fakat tahmin edebileceğiniz gibi 1 ojeyi sürüp günlerce öyle dolaşamıyorum. Blog için her gün farklı bir oje sürüp fotoğraflıyorum. Bazı günler günde 4-5 ojeye kadar sürdüğüm oluyor. Bu yüzden kalıcılıklarıyla ilgili bir genelleme yapmam doğru değil. Ama annem sürekli sürüyor bu ojeyi ve şimdiye kadar söylendiğini duymadım. Aranızda deneyenleriniz varsa bu konuyla ilgili görüşlerini bizlerle paylaşabilirler.

DSC07834

Yukardaki resimde de görebileceğiniz gibi ojenin içinde minik ışıltılar var. İlk aldığımda biraz tedirgin olmuştum. Ama bu ışıltılar öyle koca koca simler değiller ve ojeyi çıkarırken sorun olmuyor.

DSC07837

Butter London ojeler Douglas parfümerilerde satılıyor. Fiyatları çok pahalı. Bilginize...

hnd

18 Ağustos 2012

Yeni Talihliler...

Selamlar
Geçenlerde düzenlediğim Gecikmiş Yılbaşı Çekilişi talihlilerinin ikisinden cevap gelmedi maalesef. Onlar yerine yeni kazananları açıklıyorum. 24 Ağustos Cuma gece yarısına kadar haber alamadığım arkadaşlar yerine yeni kazananlar belirleyeceğim.

KahVeSeveR

bengecemavi

Tebrikler arkadaşlar. Lütfen byhehblog@gmail.com adresinden benimle iletişime geçin.

hnd

17 Ağustos 2012

Golden Rose- Wonder Lash Maskara

DSC07841

DSC07843

Selamlar
Bugün sizlere Golden Rose'un Wonder Lash isimli maskarasından söz edeceğim.
Bu maskaranın yapısı ne çok ıslak ne çok kuru. Islağa yakın diyebilirim ama daha ıslak maskaralar kullandım. Tam kararında bence kıvamı. Fırçası normal boyutlarda. Sürerken 'Gözümü çıkartır mıyım acaba?!?' diye düşünmüyorsunuz. Maskara dolgunluk verdiğini ve kirpikleri kaldırdığını söylüyor. Alttaki resimlerden de görebileceğiniz gibi söylediklerini yapıyor. Bunlar iyi yönleri.
Gelelim kötü yönlerine. Nedenini bilmiyorum ama bu maskarayı her sürüşümde göz kapağıma bulaştırmayı başardım. Daha büyük fırçalı maskaralar da kullandım ama nedense çoğu zaman bunu sağa sola bulaştırdım. Ayrıca bu maskara kirpiklerinizi ciddi anlamda birbirine yapıştırıyor. Bu benim için kötü bir özellik ama böyle maskaraları tercih edenler olduğunu biliyorum.

DSC07860

DSC07858

Önce...

DSC07870

Sonra...

Resimlere tekrar bir bakıyorumda... Gözlerimi daha iri göstermiş.

Maskaranın fiyatı 17,90. İlgilenenler buradan ulaşabilirler.

-Ürün firma tarafından denemem için yollanmıştır.-


hnd

LUSH Suadiye Mağazası'ndaydık....

DSC08453

Selamlar

Geçen Cumartesi LUSH bloggerlar için bir etkinlik düzenledi. Etkinlik Emotional Brilliance Koleksiyonu'nu tanıtım amaçlıydı.

DSC08446

Arada bize böyle minik bir şov bile yapıldı :)

DSC08448

Renkleri canlı canlı görmek gözümü döndürdü. O sırada ürünleri çok mıncıklayamadık. İlk izlenimim oldukça iyiydi. Oldukça zengin bir renk yelpazeleri vardı. Özellikle eyeliner olarak her yerde karşılayamayacağınız renkler mevcuttu. Etkinlikten 3 eyeliner ve 1 ruj aldım. Fakat eve gelince eyelinerların sabitlenmede sorun çıkardıklarını gördük. Bu yazımda özellikle ürünler hakkında konuşmamayı tercih ediyorum. Daha bol bol deneyip oynamam lazım dürüst bir yazı hazırlayabilmem için.

DSC08458

Etkinlikte hepimize birer hediye çantası hazırlanmıştı. Benim torbamdan 3 tester ve 1 Emotional Brilliance far çıktı.

DSC08485

DSC08476

Etkinlikte tanıdık birkaç yüz vardı tabi... :)

DSC08447

Bakalım bu gözleri tanıyabilecek misiniz? :)

DSC08443

Resimde soldan sağa: mavi ojeli kız, lens makyaj, powder puff bb.

Resimlerde yakalayamadım ama Shewolf ordaydı bir de.

Umarım unuttuğum birileri yoktur...

Eğlenceli bir gündü. LUSH ekibine teşekkür ederiz...

hnd

16 Ağustos 2012

İndirimler- 16 Ağustos 2012

Selamlar

Bundan sonra arada bir gözüme çarpan indirimleri paylaşacağım sizlerle.

Bugün dikkatimi çeken indirimler şöyle:

- Limango'da John Frieda ürünlerinde %30'a varan indirimler var.
- Limango'da Argan ürünlerinde %50'ye varan indirimler var.
- Limango'da Schwarzkopf ve Henkel ürünlerinde %60'a varan indirimler var.
- Limango'da Clinique ve Estee Lauder gibi markalarda %75'e varan indirimler var. (Clinique ürünlerine özellikle bakın derim. Sürekli kulandığınız ürünlerden bazıları indirimde olabilir.)
- Trendyol'da Babyliss ürünlerinde inirimler var. (Işıklı makyaj aynasını şiddetle tavsiye ederim.)

Sürekli takip ettiğim indirim sitelerinden gözüme çarpanlar bunlar.

Şimdi diğer indirimlere bir bakalım...

- L'occitane'da sadece bugüne özel yüzlerce üründe 3 al 2 öde kampanyası v %50 indirim var.
- Clinique Beyoğlu mağazasında, 16-18 Ağustos arası tüm ürünlerde %15 indirim ve güneş ürünlerinde ikinci ürüne %70 indirim var.
-The Body Shop'ta bayrama özel tüm hediye setlerinde %50'ye varan indirimler var.

Şimdilik bu kadar.

İyi alışverişler :)

hnd


13 Ağustos 2012

Gecikmiş Yılbaşı Çekilişi - Çekiliş Sonuçları

DSC08392

Selamlar
Öncelikle katılan herkese teşekkür etmek istiyorum. Geyik muhabbetine girmeden hemen sonuçları açıklıyorum.

Tırım tırım tırııııımmmm.... Ve beklenen an....

Kazananlar:

Ozg

Ayşenur

gaye

ahuneva

audrey


Tebrik ederim hepinizi. Kazanan arkadaşlar lütfen mail yoluyla benimle iletişime geçsinler. 17 Ağustos Cuma gece yarısına kadar iletişime geçmeyenlerin yerine yeni kazananlar belirlenecek.


Hepinize tekrardan iyi seneler!!! :)

Ho-Ho-Ho...!!!

hnd

Çekilişle İlgili

Selamlar
Bildiğiniz gibi bugün çekiliş sonuçlarını açıklayacaktım fakat saatlerdir random.org'a girilmiyor. Sık sık kontrol edip düzeldimi diye bakıyorum.

Haber vermek istedim...

hnd

7 Ağustos 2012

Haziran/Temmuz 2012 Favorilerim/Sık Kullandıklarım



İyi seyirler ^^

hnd

Michael Kors- Gold Rose Parfüm

MICHAEL KORS EN YENİ PARFÜMÜNÜ SUNAR, 
MICHAEL KORS GOLD ROSE 

NEW YORK Mayıs 2012 – Michael Kors en yeni parfümünü mutlulukla sunar, Michael Kors Gold Rose Eau de Parfum. 
Michael Kors Gold kokusunun başarısından esinlenilen Rose Serisi özel “imza” buketi, beş benzersiz çiçek özünden oluşturuldu—en saf olanından en seksi olanına kadar—sümbül, gül, inci çiçeği, peony ve gardenya. Ayrıca parlak pembe biber notalarıyla nilüfer, ahududu ve michelya birleştirildi. Sonuçta şık, beklenmeyen, kesinlikle kadınsı, modern ve  çiçeksi bir koku yaratıldı.
Michael Kors Gold Rose Edition Eau de Parfum, Michael Kors’un imzası olan, rose rengiyle süslenen parfüm kutusuna konuldu. Parfüm şişesinin kapağı ise Michael Kors’un en çok satan saatlerinde ve aksesuarlarında kullanılan metalden üretildi. 
Michael Kors Eau De Parfüm 100ml 300TL ve Michael Kors Eau De Parfüm 50ml 215TL tavsiye edilen perakende fiyatlarıyla satışa sunulmaktadır.

Michael Kors Hakkında
Michael Kors, dünyaca ünlü ve ödüller kazanmış, lüks aksesuar ve giyim tasarımcısıdır. Kendi ismiyle anılan ve 1981 yılında kurulan şirketi, aksesuar, ayakkabı, saat, mücevher,kadın - erkek giyim ve parfüm alanlarında Michael Kors, KORS Michael Kors ve MICHAEL Michael Kors alt markalarıyla üretim yapmaktadır. Michael Kors mağazaları New York, Beverly Hills, Chicago, Londra, Milano, Paris, Munich, Istanbul, Dubai, Seoul, Tokyo ve Hong Kong gibi dünyanın en prestijli şehirlerinde bulunmaktadır.

-Bu bir basın bültenidir.-

hnd

4 Ağustos 2012

Gecikmiş Yılbaşı Çekilişi :)


DSC08392

DSC08393

Selamlar


Ağustos ayında yılbaşı çekilişi olur mu demeyin. Oluyor :) Sizlere söz vermiştim yılbaşı için çekiliş yapacağım diye. Mezuniyetle uğraşırken, teknik zımbırtılar derken bu güne kaldı. 3. senemizde ufukta göründüğü için bu çekilişi daha fazla geciktirmek istemedim. Söz verdim sonuçta :) İyi seneler diye geyik yapmama konusunda azimliyim :p Ya da şöyle diyelim: 2012'nin kalan kısmı umarım size sağlık ve mutluluk getirir :) 


Bu çekilişte tam 5 şanslı kişi yukarda gördüğünüz Bath&Body Works'ün 'Winter Candy Apple' isimli vücut spreyini kazanacak. Mağazada kokuları denerken bu kokunun daha fazla insana hitap edeceğini düşündüm. 



Çekilişe katılmak için yapmanız gerekenler:


-Öncelikle followerımız/takipçimiz olmanız gerekiyor.

-Eğerki blogunuz varsa bu çekilişi blogunuzda duyurmanız gerekiyor.

-Bu post un altına katılmak istediğinize dair bir yorum bırakmanız ve eğerki çekilişi blogunuzda duyurduysanız onun linkini vermeniz gerekiyor.

Çekiliş 11 Ağustos 2012 Cumartesi akşamı 7'de sona erecek. Kazananlar random.org ile belirlenecek. Kazananlar Pazar günü blogda duyurulacak.

HEPİNİZE BOL ŞANS :) 


-gecikmeden dolayı özür dilerim!!!- 

3 Ağustos 2012

NARS- Laguna Bronzer

laguna

Selamlar 
Bu üründen kaç kere söz ettim sizlere bilmiyorum. Laguna benim en sevdiğim bronzer. Hatta işi bir adım ileri daha götürerek NARS'ın en sevdiğim ürünü diyebilirim.
Öncelikle şunu söyleyebilirim; bu ürünü hem bronzer olarak hem yüz kontürlemek için kullanabilirsiniz. Buna ek olarak benim 'kırmızı ruj allığım'. Ne zaman kırmızı ruj sürsem yanaklarıma bunu sürüyorum sadece.
Sanırım bu ürünün en sevdiğim yanı çok doğal durması. Ne turuncu duruyor ne de kirli bir görüntü bırakıyor. Bronzer olarak kullanacağınız zaman geniş ve pofuduk bir pudra fırçasıyla hafifçe uygulayabilirsiniz. Daha önceki makyaj videolarıma bakarsanız görebilirsiniz. Kontür için ise daha sık kıllı bir fırçayla istediğiniz görüntüye hemen ulaşabilirsiniz.
Bildiğiniz gibi oldukça açık renkliyim ben. Bende son derece doğal duruyor. Benden 1-2 ton açık ve 1-2 ton koyu insanlar da kullanabilirler bence. Eğer daha koyuysanız yine NARS'ın Casino isimli bronzerına bakabilirsiniz.

hnd

NUXE- ÉCRAN PRODIGIEUX






NUXE’TEN CİLDİNİZE KORUMA KALKANI SAĞLAYAN 
YEPYENİ BİR ÜRÜN: NUXE ÉCRAN PRODIGIEUX…

Farkında olmasanız da cildiniz sürekli olarak güneşin ve çevresel faktörlerin saldırısı altında… Bu da size erken yaşlanma, ciltte tahriş, kızarıklıklar, solgun ve donuk bir görünüm olarak yansıyor. Kozmetik dünyasının merkezi Fransa’nın dermokozmetikte bir numaralı ismi NUXE, 2011’in ilk yeniliği olarak 4 mevsim boyunca cildinizi ve cilt güzelliğinizi koruyacak yeni keşfi ÉCRAN PRODIGIEUX’ü sunuyor. 
  
Cildinizin bir gün değil, 365 gün korunmaya ihtiyacı var… 

İnsanlar genellikle yazın plajda ya da tatile giderken cildini koruyacak ürünler alıyor. Oysa ki cildiniz, yalnızca yazın ve güneşli günlerde değil, sürekli olarak güneşin zararlı ışınlarına maruz kalıyor. Ayrıca hava kirliliği gibi olumsuzluklar da hücre yapınızda ve cilt dokunuzda hasarlara neden oluyor. 
NUXE ÉCRAN PRODIGIEUX, cildinizin gençliğini ve ışıltısını koruma altına alıyor, daima canlı, parlak ve sağlıklı bir cilt vadediyor. UVA/UVB koruması gerçekleştiriyor, antioksidasyon ve hücresel koruma etkisi sağlıyor, ayrıca çevresel faktörlere karşı da cildinizin güvende olmasına yardımcı oluyor.  

Cilt sorunlarına neden olan olumsuz şartlar, kadınlar kadar erkekleri de etkiliyor. NUXE ÉCRAN PRODIGIEUX sadece kadınların değil, erkeklerin kullanımı için de ideal ve hassas ciltler dahil tüm cilt tiplerinde kullanıma uygun. 
NUXE ÉCRAN PRODIGIEUX ile cildiniz koruma altında… 

NUXE ÉCRAN PRODIGIEUX, mineral ve kimyasal güneş filtreleri bileşiminden oluşan, yüksek koruma faktörü SPF30 ile güneş yanıkları ve erken cilt yaşlanmasına neden olan UVB ışınlarına karşı koruma sağlarken, ciltte tahribata yol açan UVA ışınlarına karşı da  koruyucu etki gösteriyor. NUXE ÉCRAN PRODIGIEUX, içerdiği Kakao Özü, Yasemin Çiçeği ve E Vitamini ile antioksidasyon etkisi ve hücresel koruma gerçekleştiriyor. UV ışınlarından kaynaklanan DNA hücre tahribatlarına karşı koruma kalkanı oluşturuyor ve cildin doğal savunma mekanizmasını güçlendiriyor. Ürünün formülündeki  Shea Polifenolleri ile de kirli havada bulunan kimyasal maddelere karşı koruma ve detoks etkisi sağlanmış oluyor. 

Yüz bakımını keyfe dönüştüren formül… 

10 yıllık bir araştımanın sonucu olarak üretilen NUXE ÉCRAN PRODIGIEUX, tüm özelliklerinin yanı sıra cilt korumasını da bir keyfe dönüştürüyor. Emülsiyon yapısı sayesinde cilt üzerinde yağlı ve yapışkan his ve beyaz iz bırakmıyor.  Limon, Aloe, Portakal, Gül, Müge, Amber ve Miskten oluşan doğal parfümü ile de taze, etkileyici ve doğal kokmanızı sağlıyor. Her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz pratik ambalaja sahip olan NUXE ÉCRAN PRODIGIEUX;  ultra akışkan, hafif ürün dokusu ile tek başına ya da  günlük kremin üzerine de rahatlıkla uygulanabiliyor. 

NUXE ÉCRAN PRODIGIEUX, seçkin eczanelerde yerini aldı bile… 


www.nuxe.com







-Bu bir basın bültenidir.-

hnd

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More