4 Mayıs 2010

Aradiginiz bloga su anda ulasilamamaktadir.

Sevgili okuyucularimiz,

Handecim de ben de su aralar cok crazy yogun zamanlardan geciyoruz. Hatta allah sizi inandirsin ben bu postu su an okulda baska bir grup sunum yaparken yaziyorum. Demem o ki unutmayin bizi sevmeye devam edin. Ilk firsatta geri gelecegiz.

kaynak: sarabarton.wordpress.com/2009/06/

11 yorum:

allah kolaylıklar versin

bizide allah kavuştursun o zaman :)

Her sabah yaşadığım bir mutluluk yok olacak şimdi :( En büyük keyiflerimden biri bilgisayarımı açar açmaz ilk iş sizin blogunuzu okumaktı. Hatta gün içinde belki güncellenmiştir diye, hatta hatta hande tüm şirinliğiyle kendini kameraya çekmiştir de eklemiştir belki diye defalarca açıp kontrol etmekten kendimi alamıyordum. Neyse, en azından yoğunluğunuz bitince tekrar kavuşacağımızı biliyorum :)Veeee size kolaylıklar diliyorum. Umarım bu ayrılık kısa sürer.. Kucak dolusu sevgiler.

BİZ BEKLİYORUZ BÖYLE ÖKSÜZ ÇOCUK GİBİN :(

hande siz hic, make up for ever professional farlarindan kullandiniz mi? ne dersiniz? deneyeyim mi? 20lik paleti 220 dolara geliyor. cok temel renklerde bir palete ihityacim var. acaba bu kadar paraya deger mi?iyi bakin kendinize :)) derslerde basarilar!

selam kızlar. sweet blog ödülünüz var :) linki de burda http://hulyaalemi.blogspot.com/2010/05/sweet-blog-odulummm.html

kızlar ses verin özledik yahuu

kızlar çok özür dileriz. handenin de söylediği gibi ikimizde deli gibi yoğunuz şu sıralar. twitter dan takip edenler bilirler handenin birde taşınma telaşı var şimdi. bende rahatsızım 2 haftadır. bu hafta kendimi toparlayabilirsem ufaktan geri dönüşe başlicam. handede 20 sinden sonra düzene oturtur hayatını sanırım. az daha sabredin. biz de sizi çok özledik.

@KIZ KIZA TOPLANDIK: Ben kullanmadım ama çok iyi şeyler duydum mufe farları hakkında. özellikle mor olanı çok güzelmiş. ilerleyen günlerde ben de almayı düşünüyorum. JM a bir sor istersen. Onlar kesin biliyorlardır. Ya da bütün paleti almadan önce deneme amaçlı 1-2 far almayı deneyebilirsin. Handeyede twitter dan fln sor istersen o da biliyordur büyük ihtimalle.

@Hülya: Sğl cnm :)

http://yildizlimakyaj.blogspot.com/2010/05/sweet-blog-award.html
canım bi ödülün var;)
öpüyorum
yıldız

AMA AMA AMA AMA AMA


BEKLE BEKLE NEREYE KADAR ÖZLWEDİKKK CANIMMMM

BİZ HALA BEKLİYORUZ AMAAAAAA
YOGSA SEN BİZİ UNUTTUN MU :)

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More