13 Mart 2011

John Frieda- Frizz Ease Hair Serum Extra Strength Formula




SAÇLARINIZIN GÜCÜNE GÜÇ KATIN

Kadınların saçlarının güzel, sağlıklı ve güçlü görünmesi dolayısıyla kendilerini güzel hissetmeleri için ilk adım, doğru saç bakımını sağlamaktan geçiyor. Her daim bakımlı ve göz alıcı saçlar kadınlar için kendine güvenin sırrı. John Frieda® Frizz Ease® Hair Serum Extra Strength Formula – Elektriklenen ve Kabaran Saçlara Özel
Ekstra Güçlü Saç Bakım Serumu ile sizinde elektriklenen, kabaran ve mat saçlarınız sağlıklı ve trend sahibi bir görünüme kavuşacak!

Amerika’nın bir numaralı saç bakım serumuJohn Frieda® Frizz Ease® Hair Serum Extra Strength Formula , İpek Proteini ve Deniz Yosunu Özü içeren formülü ile mat ve kontrol altına alınması güçsüz saçlarınızı pürüzsüzleştirerek, yumuşatmaya ve parlaklık sağlamaya yardımcı oluyor. Düzenli kullanımı, elektriklenme ve kabarma problemini engelleyerek, çevresel dış etkenlerin saçlara verdiği zararı azaltmayı destekliyor.

2011 Saç Trendleri

2011 kış saç trendleri, göz alıcı bir sadeliği yansıtıyor. Sizde bu sezonun trendi,
doğal şekillenen sağlıklı ve parlak gözüken saç modellerine kavuşmak için, duştan sonra ıslak saçınıza fındık büyüklüğündeki John Frieda® Frizz Ease® Hair Serum Extra Strength Formula serum uygulayabilir, saçlarınızın bakımsız ve şekilsiz görünmesine neden olabilecek elektriklenme ve kabarma problemini önleyebilirsiniz.

Kısa Saçlar : Belirgin kısa kesimler ile daha maskülen bir görüntü olan kısa kesimler, 2011 yılının saç trendi olarak Hollywood ünlüleri tarafından çoktan benimsendi.

Uzun Dalgalar : Uzun dalgalı saçlar, sadelik ve özgürlüğün ifadesi olduğu gibi, saçlarınızın sağlıklı, doğal ve pürüzsüz gözükmesi de önemli.

Örgülü Saçlar : Son derece zarif, örgülü saçların mükemmelliği bu sezonun en güçlü trendlerinden biri. Tanrıçalardan ilham alan örgüler ile dağınık topuzlar deneyebilir ve gösterişli bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Frizz Ease® Hair Serum Extra Strength Formula Fiyatı: 38 TL









-Bu bir basın bültenidir-






hnd

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More