24 Ekim 2009

Sonbahar-09 Makyaj Trendleri

Selamlar
Uzun zamandır aklımdaydı sonbahar makyaj trednleri hakkında yazmak ama boşuna dememişler geç olsun güç olmasın diye :)
Bu sonbaharda doğal bir cilt görünümü moda. Fondoten ve pudra seçiminizde mümkün olduğunca doğal olmaya çalışın. Bunuda kendi cilt renginize en yakın ürünler seçerek yapabilirsiniz tabi. Allıklarda da aynı şey söz konusu. Doğal renkler revaçta yine. Mesela uçuk pembe ya da şeftali rengi bir allıkla doğal bir cilt parıltısı ve görünümüne kavuşabilirsiniz. Yani iddialı allıklardan kaçınıyoruz bu sonbaharda.
Doğallık deyip bu sezonun sıkıcı olduğunu düşünmeyin çünkü gözlerde ya da dudaklarda istediğiniz kadar iddialı olabilirsiniz. Gözlerden başlamak istiyorum. Bu sezon koyu renk gözler çok moda. Smokey göz makyajı bu sezonda çok revaçta ve kolay kolayda modası geçeceğe benzemiyor. Bunun yanı sıra pırıltılı ve metalik göz makyajları da sık sık karşımıza çıkacak. Siyah, griler, morlar, maviler, altınlar ve hatta kırmızı. Size uygun ton oldukça istediğiniz rengi kullanabilirsiniz.
Dudaklarda da iddialı olunacak bu sezon dedim. Şöyleki mat kırmızı dudaklar, fuşya dudaklar ve hatta koyu mor dudaklar. 'Denge'yi korudukça gerisi size kalmış. Tabi bu renklerin yanı sıra mat ve doğal renkte olan rujlarda moda yine.
Gelelim tırnaklara. Ojelerde bu sezon kahverengiler, pembeler, morlar, kırmızılar, griler, açık yeşil ve tabikide siyah çok revaçta. Buna ek olarak mat ojelerde tercih ediliyor.
Umarım bu başlık yardımcı olmuştur sizlere ve umarım size birkaç fikir vermiştir.

Sevgiler
hnd

2 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More