10 Temmuz 2011

Bobbi Brown PEONY & PYTHON

“Bu koleksiyondaki pembe ve morları en sevdiğim çiçek olan şakayıktan esinlenerek
yarattım. Şakayık çiçekleri tıpkı sınırlı sayıdaki bu paletlerde bulunan renkler gibi seçkin, özlü ve narin. Yeni koleksiyonuma bu sezon podyumlarda çok kullanılan griyi de kattım. Doğal ve harika bir ton, tamamen çok kullanışlı ve pembeye mükemmel uyumlu. Ve aksesuarları çok sevdiğim için de en az benim kadar seven Tibi'den bir makyaj çantası tasarlamasını istedim.”






Sınırlı sayıda
Peony & Python Paleti

Bobbi Brown özlü şakayıklardan ve dünyaca ünlü moda markası Tibi'nin gündelik şıklık hassasiyetinden esinlenilen Peony & Pyhton Paleti'ni sunuyor. Açık pembe ,leylak tonları görkemli grilerle birleşti ve farklı aynı zamanda da son derece hoş bir bakış yarattı. Renkler Tibi'nin yaratıcısı olan Amy Smilovic tarafından Bobbi Brown için özel olarak ilginç ve modern desenlerle süslenmiş, göz alıcı bir kompaktta
toplanıyor.

Fiyatı: 155 TL










Limited Edition
Pale Peony Rich Color Gloss

Baharın göz makyajını kusursuz tamamlayan Pale Rich Color Gloss 3lü fayda sunuyor: Bir lipstick'in tamamıyla renkli kapatıcılığı, bir gloss'un hafif parlaklığı ve balm'in rahatlık hissi.

Fiyatı 49TL


Limited Edition
Lilac Rich Lip Color SPF 12

Lilac Rich Lip Color bir sürüşle dudakları yoğun rengiyle kapatır. Artı olarak kremsi ve yumuşatıcı formülü dudakları nemlendirir ve forma sokar, böylece dudaklarınızı göründüğü kadar güzel hissedersiniz.

Fiyatı 59TL







Yeni Lash Glamour Extreme Lengthening Mascara

Kirpikleri çarpıcı boyutlarda uzatır ve esnetir.

Fiyatı 59TL



-Bu bir basın bültenidir.-


hnd

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More