27 Eylül 2011

Urban Decay- The Black Palette

black1

Selamlar

Çok gecikti bu yazı. İlk çıktığı zaman almıştım bu paleti. Aylar geçti yani...
Bu palette 6 far bulunmakta. 1 adet mini boy 24/7 Glide-on Eye Pencil-Zero ve 1 mini boy Primer- Eden çıkıyor paletten. Eden palete dahil değil aslında. Yukardaki resimden görebileceğiniz gibi kutuda paletin yanına konmuş.

black2

Yanlış hatırlamıyorsam bu paletteki renklerin hepsi sınırlı üretim. Far swatch larını aşağıdaki resimlerden görebilirsiniz. Aralarında en beğendiklerim Barracuda ve Libertine oldu.

black3


black4

Açıkça söylemek gerekirse bu palet benim için biraz hayal kırıklığı oldu. Urban Decay söz konusu olunca mükemmel ürünler bekliyorum. En azından elimdeki paletlerden sonra böyle bir beklenti içinde olmam doğal...

Bu paletin artısı ise, koyu renk farlardan hoşlanıyorsanız sizi tatmin edecek bir palet oluşu. Renkler hem gece hem gündüz kullanılabilir. Ben şu sıralar göz makyajına pek bulaşmadığım için elim pek uzanmıyor bu palete. Bu yüzden annem el koydu. Her gün ya bu paleti kullanıyor ya da Naked paleti :)

Bir çoğunuzun bildiği gibi Hande Amerika'dan artık kullanmadığı kozmetik ürünlerini satış blogumuza koymam için yolladı ve Black Palette de aralarında. Eğer bu palet hoşunuza gittiyse gözünüz bizde olsun.

hnd

3 yorum:

Urban Decay'ın herşeyi süper.

BLOGUMDAKI KOZMETIK HEDIYE CEKILISINE BEKLERIM
http://trendydolap.blogspot.com/2011/09/my-first-giveaway-trendydolap-hediye.html

canım satış blogunuza nasıl ulaşabilirim?

http://twinsetters.blogspot.com/

@Anonymous: www.byhehonsale.blogspot.com adresinden ulaşabilirsin.

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More