31 Ekim 2011

Bliss Artık Türkiye'de







SONUNDA BEKLENEN OLDU BLISS ARTIK BOYNER'DE!

Yurt dışı seyahatlerimizde bazı önemli markalarla tanışır, hatta fanatiği olur sonra da niye Türkiye'de yok diye yakınırız. Bu markalar listesinde başı çeken Bliss artık Türkiye'de!

Öyle ürünler düşünün ki; yüzünüz cilt bakım seansından, vücudunuz ise sauna masaj terapisinden yeni çıkmış gibi ışıldıyor, 24 saat bakımlı görünüyor…

Vücudunuzun ve cildinizin her köşesinde Bliss’in neşeli, enerjik gücünü hissedecek ve farkı ilk kullanışta deneyimleyeceksiniz.

Bliss ürünleri 1996 yılından bu yana dünyanın birçok ülkesinde ve özellikle W otel BLISS spa’larında çok özel uygulamaları ile hayatımızda... Katie Holmes, Liv Taylor, Rihanna, Megan Fox, Britney Spears gibi dünyaca ünlü isimler için arzu nesnesi haline gelmiş ürünleri ile kadınların hayatına mutluluk katmaya devam ediyor veeeeee şimdi sıra sizde!

Birçok kadın gibi sizler de şehir hayatının stresinden bir an olsun uzaklaşmak, keyifli bir kaç dakika geçirmek için neler vermem diyenlerdenseniz, sizi bunaltan ve saatlerinizi alan bakımları rafa kaldırma vakti geldiğini kulağınıza fısıldayan Bliss ürünlerini her gün kullanmak isteyecek, güzelliğinizin keyfine varacaksınız.

Özellikle biz güzelliğine düşkün şehirli kadınlar için keyifli dakikalar geçirirken güzelleşmek kulağa ne kadar da hoş geliyor...Siz de bu neşe kokan güzellik ile tanışmak için sabırsızlanıyorsanız, BLISS ürünleri BOYNER’lerde sizleri bekliyor.

"Unutmayın Güzel Görünmek, Mutlu Olmakla Başlar"

Dikkat: Kadın zekasının incelikleri ile formüle edilmiş olan bu süper etkili ürünleri
kullandıktan sonra alacağınız iltifatlara hazırlıklı olun!


-Bu bir basın bültenidir.-

hnd

2 yorum:

Oh beeeeee! Benim Amerika'dayken kullanmaya bayıldığım bir markaydı bu. Son 3 yıldır hep ebay'den alıyordum, getirtiyordum falan. Çok iyi oldu bu haber. Teşekkür ederim kuzum :)

Begüm
http://www.pinkbubu.com

rica ederim :p zaten merak ediyordum ürünlerini. senin bu tepkinden sonra iyice meraklandım :D

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More