2 Ekim 2011

DEBORAH- BIOETYC CLEAN SKIN



ŞİMDİ YENİLENME ZAMANI;
DEBORAH BIOETYC CLEAN SKIN İLE ARINMIŞ VE CANLI CİLTLER…

Cilt bakımı alanında 100 yıllık deneyime sahip Deborah Group Laboratuvarları’nın geliştirdiği özel formüllü Bioetyc Clean Skin serisi ile şimdi yaz sonrası arınma ve canlama zamanı…

Rakipsiz temizleme ve arındırma performansı ile tüm dünyada ilgi uyandıran Deborah Bioetyc Clean Skin serisinin cilt ve makyaj temizleme ürünleri, doğal özlü özel formülleri ile saf bitkilerin ve doğanın enerjisini cilde taşıyor.

Cildin her türlü ihtiyacına hızla karşılık veren Deborah Bioetyc Clean Skin serisi doğal kaynak sularının türevi “Oligo” elementlerini içerir. Yaz sonrası gözenekleri derinlemesine temizleyip, cildinizi stresten arındırarak, canlandırmak için yapılması gereken oldukça basit; düzenli olarak Deborah Bioetyc Clean Cleansing Mousse’u ve ardından Deborah Bioetyc Clean Skin Moisturizing Tonic’i kullandığınızda Deborah Bioetyc’in cilt bakım ve temizliği alanındaki etkili performansını keşfedeceksiniz.

Orkide Özleriyle Derinlemesine Temizlik… “Deborah Bioetyc Clean Cleansing Mousse / Cilt ve Makyaj Temizleme Köpüğü – 150ml”

Özellikle hassas ve çabuk tahriş olan ciltlerde etkili olan yumuşak yapılı ve gazsız Deborah Bioetyc Clean Cleansing Mousse temizleme köpüğü, zeytinyağı türevi bitkisel içerikli formülü sayesinde güneşten etkilenen ciltleri yıpratmadan, nazikçe derinlemesine temizler, arındırır. Orkide ekstresi cildin kurumasını engeller, besler ve yatıştırır. “Naturel Extract APR” özü cildi nemlendirerek elastikiyetini arttırır.

Şimdi Sıkılaşma ve Canlanma Zamanı… “Deborah Bioetyc Clean Skin Moisturizing Tonic / Sıkılaştırıcı Tonik – 200ml”

Deborah Bioetyc Clean Cleansing Mousse temizleme köpüğünden sonra kullanılan menekşe kokulu Deborah Bioetyc Clean Skin Moisturizing Tonic, temizleme ritiüeline nemlendirme ve ferahlama hissini katıyor. İçeriğindeki “Naturel Extract APR” cildin ihtiyacı olan nemi sağlar, elastikiyetini arttırır. Termal Oligo elementler ise cildin doğasında bulunan kendini yenileme performansını güçlendirir ve cildi canlandırır. Normal ve kuru ciltler için ideal…

ÜRÜN FİYAT BİLGİLERİ
Deborah Bioetyc Clean Cleansing Mousse / Cilt ve Makyaj Temizleme Köpüğü – 150ml”; 28,90.-

Deborah Bioetyc Clean Skin Moisturizing Tonic / Sıkılaştırıcı Tonik – 200ml; 21,50.-TL.


-Bu bir basın bültenidir.-

hnd

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More