2 Ekim 2011

La Mer- The Concentrate


La Mer The Concentrate

İyileştirme Mirası The Concentrate, La Mer’in yaratıcısı olan Dr. Max Huber’in kaza sonrası cildindeki yaraların görünümünde azalma sağlamasından esinlenerek cildin doğal iyileşme sürecine hız kazandırıyor. Hassas, kaza-sonrası veya yıpranmış, yenilenmeye ihtiyacı olan ciltler için yaratılmış olan bu çok kuvvetli formül, cilt tonunu ve dokusunu iyileştirerek kızarıklığı ve iritasyonu gözle görülür biçimde yatıştırıyor.

Ekstra Güç The Concentrate, La Mer’in Miracle Broth™ (Mucize İksir)’inden yüksek dozda kullanılarak infüze edildi. Bu değerli, besleyicilerce zengin içerik, La Mer’in dönüşüm sağlayan güçlerinin kalbinde bulunuyor ve dünya çapında efsanevi iyileştirici güçleriyle biliniyor. Deniz yosunu, vitaminler ve minerallerin kombinasyonu üç-dört aylık bir biyo-fermentasyon sürecinden geçiyor ve bölümlerinin toplamından çok daha büyük bir hale gelene kadar bu süreçte beyleyicilerle zenginleştiriliyor, ışık ve ses enerjisiyle enfüze ediliyor.

Bu fermentasyondan sonra bu Mucizevi İçerik™ liyofizilzasyon adı verilen sıradışı bir dehidrasyon sürecinden geçerek konsatre hale getiriliyor. Sonuç, La Mer’in kuvvetli, doğal bir antioksidan özellikiğini taşıyan, aydınlık görünüme destek veren ve dış etkilerden koruyan Misket Limonu Çayı özüyle birlikte çalışan Miracle Broth™ (Mucize İksir)’in ultra güçlü bir versiyonu.

Dönüşüm Sağlayan Bakımlar

The Concentrate cilde iyileşme ve görünümünü düzeltme olanağı verir. Kozmetik prosedürlerden meydana gelen iritasyonu ve kızarıklığı sakinleştirir. Cildi nemlendirir, yaralı ve gergin hisseden cildi rahatlatır, yaraların ve izlerinin görünümünü düzeltir. Özel bariyer güçlendirici içerikler, lipit “ Hücre Çimentosu” gibi hareket ederek kusurlu ve hassas cildin güçlenmesine yardımcı olurlar. Miracle Broth™ (Mucize İksir), özel misket limonu çayı, deniz ve bitki özleri hep birlikte “ nefes alabilecekleri” bir bariyer içerisinde bulunurlar. Böylece, yaşamsal enerjilerini yavaş yavaş ve en uygun düzeyde cilde iletirler. “The Concentrate’I yaratmak için ihtiyacım olan ilham, bilim adamlarımızın laboratuvarda Miracle Broth™ (Mucize İksir)’un anında yatıştırıcı özelliğini keşfetmesi üzerine geldi. Miracle Broth™ (Mucize İksir)’un
konsantrasyonunu daha da arttırabilirsek, bu faydayı maksimuma taşıyabileceğimize ve cildin doğal iyileşme sürecine katkıda bulunabileceğimize inandık. Bugün, The Concentrate sadece kusurlu ciltlerde kullanılmıyor, aynı zamanda cildin günlük kür dahilinde, gün içinde maruz kaldığı dış etkenlere karşı savaşmasına da yardımcı olarak olması gereken görünümünü veriyor.” – Andy Bevacqua, Max Huber Araştırma Laboratuvarları, Araştırma & Geliştirme Başkan Yardımcısı

Kullanım

Cildin doğal iyileşme sürecine katkıda bulunmak ve yaraların iyileşmesini sağlamak için, Concentrate’i cilde günde en az iki defa masaj yaparak uygulayın. La Mer’in bilim adamları Concentrate’i Crème de la Mer ile birlikte kullanarak yenileyici faydalarını sinerji halinde çalıştırmanızı öneriyor. Ameliyat sonrası uygulamalar için mutlaka doktorunuza danışınız.

The Concentrate 30 ml ve 50 ml olarak mevcuttur.

-Bu bir basın bültenidir.-

hnd

1 yorum:

La Mer harika bir marka, urunleri cok iyi
http://maffionista.blogspot.com/

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More