21 Kasım 2011

Bliss- Fabulous Everyday Eye Cream


BLISS CİLDİNİZDE MUCİZELER YARATMAYA GELİYOR


1996 yılında New York'ta ilk Bliss SPA'sının açılmasıyla SPA anlayışında yepyeni bir dönem başladı. Burası alışılagelmiş SPA ve cilt bakım yöntemlerinden tamamen farklıydı. Bliss SPA'da eğlenceli, güzel dekore edilmiş ortamda en ileri teknoloji kullanılarak yapılan bakımlarınız esnasında size şampanya ve browniler ikram ediliyordu. Çünkü Bliss felsefesine göre bakımlı ve iyi hissetmenin en üst seviyesine ulaşmak mutlu olmaktan geçiyordu. Gün geldi, Bliss artık SPA'larından taştı ve keyifli ürünlerini evlerinize kadar sokmaya karar verdi. Bugün dünyada 22 farklı ülkede ünlü SPA merkezleri bulunan Bliss ürünlerinin hızlı ve etkili sonuçlarını, evinizde kendi başınıza deneyimleyerek kendinizi her gün daha sağlıklı, mutlu ve güzel hissetmenize yardımcı oluyor.

Bütün vücudumuzla ilgilenme sözü veren Bliss göz çevresi için geliştirdiği farklı
ürünleriyle de tanınıyor. Çok ince ve hassas yapıda olmasından dolayı göz çevresi yaşlanma, hastalık, yorgunluk, uykusuzluk gibi olumsuz etkilerin cildimizde en kolay fark edileceği bölümüdür. Kimi insanlar göz altlarının devamlı mor olmasından , pek çok kişi göz altı torbalarından ve bazıları da göz çevresinde oluşan çizgilerden şikayet etmektedirler. Aslında göz çevresi bakımını genel cilt bakımından ayrı düşünemeyiz, fakat göz çevresi hassas olduğu için özel ürünler kullanılmalıdır.

İşte Bliss'in sıradışı ve efsanevi göz kremi Fabulous Everyday Eye Cream - Günlük Göz Çevresi Bakım Kremi Bliss deneyimi ve farklı bakış açısıyla hazırlanmıştır. Bu sıradışı ürün hassas göz çevresi bölgesini nemlendirmeye yardımcı olurken, koyu renkli halka görünümünü azaltmayı destekler. Antioksidan içeren formülü ile göz çevresinde komple bir koruma sağlamaya yardımcı olur.

Hızlı yaşayan ve hızlı etki görmek isteyen şehir kadınının ihtiyaçları göz önünde
bulundurularak geliştirilen bu etkili ürün göz çevrenizde bırakacağı etki ile
hayatınızda mucizeler yaratacak...

Fabulous Everyday Eye Cream - Günlük Göz Çevresi Bakım Kremi 89 TL Boyner Mağazalarında

-Bu bir basın bültenidir.-

hnd

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More