7 Kasım 2011

John Frieda- Frizz-Ease Curl Around Daily Shampoo and Conditioner


BUKLELERİNİZİN KEYFİNİ ÇIKARIN!

Kıvırcık saçlarınızın elektriklenmesini, tel tel kabarmasını bir türlü engelleyemiyor ve gün ortasında pes edip saçlarınızı toplamak zorunda mı kalıyorsunuz? John Frieda Frizz-Ease serisinin Bukle Belirginleştirici Günlük Şampuan ve Bakım Kremi ile saçlarınızı kolayca kıvırcık veya dalgalı şekillendirirken aynı zamanda elektriklenme ve kabarmasını engelleyebilir, baştan çıkarıcı buklelere anında kavuşabilirsiniz. Herkesin gözü buklelerinizde olacak!

John Frieda Frizz-Ease Curl Around Daily Shampoo and Conditioner – Bukle Belirginleştirici Günlük Şampuan ve Bakım Kremi, içeriğindeki bukle belirginleştirici kompleks, nemlendiriciler
ve elektriklenme karşıtı silikon ile özel olarak yaratılmıştır. Doğal bukle yapısını yeniden canlandırmayı destekler ve bu sayede, profesyonelce şekillendirilmiş, yumuşak ve pürüzsüz buklelere sahip olabilirsiniz.

John Frieda Frizz-Ease Curl Around Daily Shampoo / Conditioner Bukle Belirginleştirici Günlük Şampuan / Bakım Kremi Fiyatı: 22 TL

Saç uzmanları diyor ki:
Banyo yaptıktan hemen sonra kıvırcık saçlarınıza şekil vermeye çalışırsanız başarısız olursunuz. Birkaç saat sonra doğru ürünü kullanarak şekil verirseniz çok güzel bir görüntüye sahip olursunuz.

Bir diğer uzman yorumu;
Kontrol altına alınması zor, doğal bukleli saçlarınız için herhangi bir şampuan ve bakım kremi yerine bukleli saçlara özel olanları kullanırsanız, saçlarınızı çok daha rahat şekillendirebilirsiniz.

Parfümeri, Kuaför ve Eczanelerde

-Bu bir basın bültenidir.-

hnd

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More