7 Kasım 2011

Murad- Clarifying Cleanser


GÖZENEKLERİNİZ RAHAT BİR NEFES ALSIN!

Akneye meyilli ya da yağlı ciltler için günlük yüz temizliği vazgeçilmez bir zorunluluktur.

Yağlı ciltler, doğru ve etkili bakım uygulanmadığında akne ve sivilce oluşumuna yatkın bir dokuya dönüşür. Deride yaşlanmanın yan etkilerini geciktiren yağ tabakası olarak bilinen "sebum", gereğinden fazla çoğaldığında gözenekleri tıkayıp, önce siyah nokta sonra da sivilce oluşumuna neden olur.

Bu nedenle yağlı cilt yapısına sahip olan kişilerin kullandıkları ürünler konusunda oldukça hassas olmaları gerekmektedir.

Dünyada cilt bakımına yeni bir anlayış getiren ünlü dermatolog Dr. Howard Murad tarafından özel olarak geliştirilmiş Murad Clarifying Cleanser, patenti sadece kendisine ait Advanced
Performance Complex özelliği ile cildi, gözeneklere derinlemesine nüfuz ederek temizler ve akne oluşumunu engellemeye yardımcı olur.

1 Dakikadan az bir sürede, cilt yüzeyindeki bakterileri % 99,9 oranında azalttığı klinik olarak kanıtlanmıştır!

Bakteri oluşumunu azaltmaya yardımcı arındırıcı yüz temizleme jeli Murad Clarifying Cleanser, yağlı ciltler için OLMAZSA OLMAZ ürünler arasında Amerika'da yıllardır bir numara!

Murad Clarifying Cleanser: 96 TL
YETKİLİ ECZANELERDE.

Bilinenin aksine cildinizi tavsiye edilenden daha sık yıkamanın sivilce tedavisine faydası yoktur. Günde iki seferden fazla cildi yıkamak cildinizi tahriş eder, sivilcelerinizi arttırır..

-Bu bir basın bültenidir.-

hnd

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More