7 Kasım 2011

Murad- Essential-C Daily Renewal Complex


GÜNEŞ LEKELERİ GÜZELLİĞİNİZİ ENGELLEMESİN!

Yapılan araştırmalara göre yetişkin bir kişi, doğduğu günden itibaren hiç güneşe maruz
kalmasaydı bugün olduğundan % 80 oranında daha genç ve diri görünecekti. Yaşlılığın en büyük sorumlusu güneş, yazı geride bıraktığımız şu günlerde cilt üzerinde olumsuz yan etkilerini göstermeye başladı. Dr. Murad, etkisi klinik olarak kanıtlanmış C vitamini teknolojisi içeren bakımı Essential-C Daily Renewal Complex (C Vitaminli Günlük Yenileyici Kompleks) ile lekelerin azalmasını destekliyor.

Sadece 1 kez kullanımdan sonra ciltteki ince çizgi görünümünü % 17, 4 hafta sonra ciltteki lekeleri % 46 azalttığı bilimsel olarak kanıtlanmıştır!

Yaşlanma ve güneş lekeleri söz konusu olunca Murad’ı diğer markalardan farklı kılan özellikler;

- Patentli Cilt Onarıcı Sistem: Bu patentli formül ile cildin kollajen sentezini ve elastikiyetini arttırmaya yardımcı olur. Strese maruz kalan ciltleri onarmayı destekler.
- Vitamin C; Cildin elastikiyetini arttırmaya, kollajen sentezini hızlandırmaya ve antioksidanlar ile cildi serbest radikallere karşı korumaya yardımcı olur.
- Retinol (Vitamin A); Enzim aktivitesini arttırır. Hücre yenilenmesini normale çevirip, geliştirerek kırışıklıkları ve ince çizgileri azaltır.C vitamini ile birlikte pigmentasyon oluşumunu engellemeye yardımcı olur. Sivilce oluşumunu engellemeyi destekler.
- Allantoin; Cildi yatıştırmayı ve sakinleştirmeyi destekler.

Yetkili Eczanelerde Fiyatı: 340 TL

MURAD’DAN SAĞLIKLI GÜZELLİK FIRSATI; 3 AL 2 ÖDE DEVAM EDİYOR!

-Bu bir basın bültenidir.-

hnd

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More