4 Şubat 2012

Murad- Anti-Aging Moisturizer


2 PROBLEM TEK ÇÖZÜM

Artık sivilceler sadece genç ciltlerin problemi değil. Önceden sivilce sadece ergenlik çağına ait bir cilt sorunu olarak düşünülürken günümüzde özellikle yoğun tempolu ve stresli iş hayatına sahip kadınların en büyük sorunu haline geldi. Üstelik bu sorunun üzerine can sıkıcı yaşlanma belirtileri ince çizgiler ve elastikiyet kaybı da eklenince artık günlük nemlendiricilerimizin daha etkili ve daha becerikli olması kaçınılmaz bir ihtiyaç halini aldı.

İşte tam bu noktada Dr. Howard Murad'ın yeni nemlendiricisi, hem sivilcelere hem ince çizgilere aynı anda çift etkili bakım sağlayarak ilk kez etkili bir çözüm sunuyor.

Dr. Howard Murad’ın etkisi klinik olarak kanıtlanmış yeni nemlendiricisi Anti-Aging Moisturizer SPF 20 | PA++ - Anti-Aging Etkili Günlük Nemlendirici SPF 20 | PA ++, sivilceye eğilimli olgun ciltlerin sivilce problemini ve yaşlanma belirtilerini azaltmaya tek bir ürünle yardımcı oluyor.

Paraben içermeyen formülü ve patentli Kombucha Collagen Defense™ ile cildin sıkılığını artırmaya ve ince çizgilerin görünümünü azaltmaya, Willow Bark gibi bitki özleriyle cildin parlamasını ve sivilce oluşumunu engellemeye destek oluyor.

SPF ve PA testleri ile hem UVA hem UVB'ye karşı etkili olduğu kanıtlanmış formülü ile yıl boyunca güneşin zararlı ışınlarından cildi korumaya yardımcı oluyor.

Size de sivilceler olmaksızın yaşınızın tadını çıkarmak kalıyor!

Anti-Aging Moisturizer SPF 20 | PA++ - Anti-Aging Etkili Günlük Nemlendirici SPF 20 | PA ++
Fiyatı: 165 TL

YETKİLİ ECZANELERDE.

-Bu bir basın bültenidir.-

hnd

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More