28 Aralık 2010

Murad- Age Reform Intensives






HAYATINIZIN HER ALANINDA RÖTUŞLAR SİZE AİT OLSUN! YAŞLANMA BELİRTİLERİNDE BİLE!

Cildimizde oluşacak olan kırışıklıkları en aza indirebilmek veya zamanından önce olabilecek kırışıklıkları engellemek için aldığımız önlemler gerçekte ne kadar başarılı ve kalıcı? İşte Dr.Howard Murad’ın GlycoNutrient Complex içeren, anti-aging serisi “Age Reform Intensives” ile yaşlanma belirtilerine son noktayı siz koyun!

Intensive Wrinkle Reducer For Eyes – Göz Çevresi İçin Yoğun ve Hızlı Kırışıklık Azaltıcı

Anında sıkılaştırma etkisi ve düzenli kullanımda kırışıklıklarda gittikçe artan bir azalma sağlayan göz çevresi bakım ürünü Intensive Wrinkle 2 haftada %33 daha pürüzsüz bir cilt, Reducer For Eyes – Göz Çevresi İçin Yoğun ve Hızlı Kırışıklık 12 haftada kırışıklıklarda % 55 azalma, Azaltıcı, hem kırışıklıkları ve elastikiyet kaybını azaltmak hem de gittikçe artan kalıcı etki oluşmalarını önlemek için kullanılabiliyor.

Intensive Wrinkle Reducer For Eyes Fiyatı: 265 TL Yetkili Eczanelerde

Klinik test sonuçları ile;
10 dakikada % 40 daha sıkı bir cilt, sağladığı kanıtlanmıştır.

Intensive Wrinkle Reducer - Yoğun ve Hızlı Kırışıklık Azaltıcı

Estetik operasyonlara en etkili ve kalıcı alternatif olarak geliştirilen Intensive Wrinkle Reducer,
klinik olarak ispatlanmış formülüyle, cildi yenilemeyi, kırışıklıkları ve elastikiyet kaybını azaltmayı destekliyor. Özel formülü sayesinde en hassas ciltlerde bile rahatlıkla kullanılabiliyor.

Intensive Wrinkle Reducer Fiyatı: 395 TL Yetkili Eczanelerde

Doktor Murad’ın geliştirdiği Age Reform Intensives serisi, GlycoNutrient Complex içermektedir. Botoks benzeri uygulamalarla ciltte sağlanan ve gün geçtikçe azalan sıkı etkinin aksine GlycoNutrient Complex, klinik olarak ispatlanmış formülüyle, epidermal çoğalmayı harekete geçirir. Kolajen ve hyaluronik asit üretimini destekleyerek cildi sıkılaştırıp, canlandırmaya ve düzenli kullanımda kalıcı bir etki sağlamaya yardımcı olur.



-Bu bir basın bültenidir.-

hnd

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More