9 Aralık 2010

NARS- Fall 2010 makyajı



Selamlar
Bu video yu çekerken anormal uykum vardı. Mıymıylığımın sebebi budur. :D
Neyse umarım hoşunuza gider.

İyi seyirler.

mucx mucx
nars-fall2010

hnd

8 yorum:

harika bir video ve harika bir makyaj :) renklerin uyumu harika.. çok güzel olmuşsun canım devamını bekliyorum!! o kedişide mıncırırım çok fena :)

çok güzel bir video olmuş.. ayrıca çekim kalitesi çok iyi, renkler net, tam ekran seyredildiğinde de görüntü bozulmuyor.
çok sevdim :)

@Chunli, @isabel: teşekkür ederim. beğenmenize çok sevindim :)

@b: video da elimde olanı söylüyorsan o turuncu bir oje. daha blog a koymadım ama annem onu da sevmedi. hatun mat oje sevmiyor ne yapim :D ben seve seve kullanıyorum vallahi :)

Süper olmuş Handecim, özlemişiz videoları. Aslında yılbaşı için şöyle bol ışıltılı bir şeyler yapabilirsen tadından yenmez. Fikre ihtiyacım var da :D

@Mugene: yaparım canım sen iste :D

Bir mor sever olarak renklerin uyumuna bayıldım. :)
Arkadan geçin esneyen kedini de sevdim. :)
Nu arada ben senin videonu ilk defaizliyorum. Sen uzun bir ara oldu demişsin. Diğer videoların varsa onlara da bakıcam mutlaka.
Emeğine sağlık.:)

Sıkılmadık, renk uyumunu çok beğendim ben :) Bir de şu highlighter olayını duymamıştım hiç, -kozmetikten ne kadar kopuk olduğumu biraz fazla belli ettim sanırım- Hiç böyle iki farklı renk farı kullanmadım mesela. Şimdi çok heveslendim, bakalım benimki seninki gibi olacak mı :)

harika bir video olmus.20 yasimsayim ve ilk kez boyle bir makyaj denedim:) far kullanmadigim icin annecigimin farlarina sulandim ama guzel oldu:) tesekkurler paylasim icin

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More