27 Aralık 2010

John Frieda- Frizz-Ease 100% Shine Glossing Mist






MUCİZELER SAÇINIZDAN BAŞLASIN

Parlak ve pürüzsüz saçlara ulaşmak sandığınız kadar zor değil. Hazır bu sene 50'lerin ve 60'ların ışığı yansıtan, parlak ve ışıltılı saçları yine modayken, siz de saçınızı şımartın.

John Frieda Frizz-Ease 100% Shine Glossing Mist, ışığı yansıtıcı özelliği ile saçlarınıza anında parlaklık ve ışıltı sağlarken güçlü formülüyle de saçlardaki elektriklenme ve kabarma problemini önlemeye yardımcı olur. Saçı pürüzsüzleştirmeyi destekleyen bu ürün, aynı zamanda saç parfümü olarak da kullanabiliniyor! Pratik şişesiyle her an her yerde kullanıma hazır, taşıması çok kolay.

İşte Saçınızın İhtiyacı Olanlar:

Saçlarınızı yıkarken dairesel hareketlerle şampuanladıktan sonra ılık suyla durulayın; aksi halde
matlaşır ve elektriklenir. İsterseniz soğuk su ile yıkamayı da deneyebilirsiniz. Çünkü soğuk su saçlara parlaklık verir.

Bugünlerde 60''lı yılların modasından ilham alan saç trendi ile geçmişe dönük bir imaj yaratın. Saç tasarımlarınızı basitleştirirken, ayrıntıları detaylarda ortaya çıkarın. Saçlarınız hacimli ve parlak gözüksün. Sizde saçınızı pürüzsüz, doğal ve parlak bir görünüme bırakın.

Yoğun bir parlaklık elde etmek ve elektriklenmeyi önlemek için saçlarınıza 15-20 cm uzaktan John Frieda 100% Shine Glossing Mist sıkarak saçlarınızda göz alıcı bir parlaklık sağlayın.

100% Shine Glossing Mist - % 100 Parlaklık Veren Bitiş Spreyi Fiyatı 24 TL

Parfümeri, Kuaför ve Eczanelerde


-Bu bir basın bültenidir.-

hnd

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More