26 Ocak 2011

Lush Kina

Selamlar,

Saclarimin rengini degistirmek istiyorum - Evet depresyondayim :)- Merak ediyorum aranizda Lush'in kinalarindan kullanmis olan var mi? Eger kullandiysaniz dusuncelerinizi bizimle paylasir misiniz?

7 yorum:

Ben kullanmadım da teyzeme almıştık, beyazlardan 2 günde akıyor, 1 haftada eskisi gibi oluyor saçlar. Onun saçında beyaz çok olduğu için saçma sapan bir hale gelmişti ama beyaz saçın yoksa veya çok azsa güzel durabilir. Bir de uygulaması PITA! Acayip bi şey, topak topak, iyice macun kıvamına getirmek lazım ama o halde bile pıtır pıtır her yere dökülüyor. Saçına sürdükten sonra stretch filmle kaplaman gerekiyor, iyice sarsan bile yanlardan akıyor. Kısacası daha iyi bi ürün bul bence, bu pek güzel değil.

Ben "henna noir" kullanmıştım zamanında.. Saçım uzun olduğu için 2 kalıp anca yetmişti. Bir kere kokusu inanılmaz güzel, kına kokusu gibi ama rahatsız edici değil.. Pek renk verdiği söylenemez ama çok hoş bir parlaklık veriyor saça ve en iyi randıman 3-4 haftada bir tekrar ederek alınıyor. Uygulaması normal kınaya göre daha kolay, saç boyar gibi aynı.. Ama ben artık normal kına kullanıyorum, lush güzel ama normal kına daha çok renk veriyor ve çok daha ucuz:))

Kına saça turuncu bir parlaklık bırakıyor bunu ne boyayla ne bleach ile kapatamaz silemezsiniz bunu söylemek istedim :) Çok kalıcı geri dönüşü olmayan bi seçim yani saça kına sürmek, eğer sık değiştirmeyi seviyorsanız bence kına değil semi-permanent ya da deposit only türden boyalar daha iyi olacaktır..

blog benim değil ama belki faydası dokunur. belki de önceden okumuşsundur (:
http://denedimguzelim.com/sac-bakimi/64-lush-marka-sac-kinasi/

Kina kullanmadim hic ama bi arkadasim cok pisman olmustu cunku sac tamamen uzayip kesilene kadar baska bi boyaya boyanmiormus, kina ustune boya kabul etmiyormus. Yerinde olsam boyatirdim, kina kullanmak yerine.

pek tavsiye etmiyorum ama her saçta farklı tabi..ama benimkini kupkuru ve sağlıksız bi hale getirmişti.

@marjo - sacimda beyaz sadece onlerde var. kullananlar ya cok memnun ya hic degil. kararsiz kaldim acikcasi

@blinti - lushin icinde bir suru yag vs oldugu icin dusunuyordum. normal kinayi da dusunuyorum. ne yapsam bilemedim.

@basak - daha once sacima kina yakmistim. evet dedigin gibi sactan sadece uzayarak atiliyor. sikilirmiyim diye de dusunuyorum.

@sister sinister - cok tesekkur ederim. bir suru yorum var. okudum daha da kafam karisti :)

@anonymous - saclarim daha yeni kendilerine geldiler kaynaklardan dolayi. uzerine boya yaptirirsam cok zarar gorurler. o yuzden kina dusunuyorum.

@anonymous - hadi ya. peki saclarin normalde nasil? yagli kuru? ayrica altinda boya var miydi?

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More