27 Kasım 2010

La Mer- Yılbaşı 2010 Koleksiyonu




Cilt bakımına yeni bir ışık tutan, La Mer cilde dikkatleri çeken ve sağlıklı bir görünüm, fosforlu bir ışıltı veren pırıltılı taş pudrayı ortaya çıkarıyor. Sadece Yılbaşı için sınırlı sayıda üretilen, The Illuminating Powder içeriğindeki pırıltılı inci taneleri, yarı değerli taşlar ve renkli gerçek pigmentlerle tüm cilt tonları için idealdir. Çok yönlü şeffaf rengi ile gözle görünür ölçüde parlaklığı ve berraklığı arttırırken yumuşak dokusu pürüzsüz belli belirsiz bir bitiş sağlar.
Fiyatı: 195TL





The Lip Balm şık gümüş kaplamalı kapağı ile bu yılbaşında şıklığa adım atıyor. La Mer’in güçlü konsantrasyonu orijinal Miracle Broth™ ile kuvvetlendirilmiş, bu lüks balm uygulandığı anda pürüzlü yapıyı yumuşatır, rahatsızlığı yok eder ve ciddi dudak kuruluğunu gidermeye yardımcı olur. Patentli Dudak Lipid Komplexi( Lip Lipid Complex) nemi iletir ve ileride oluşabilecek zararları engellemeye yardım edecek nazik bariyeri güçlendirir. Dudaklar, daha pürüssüz, yumuşak ve dolgun görünür ve hissedilir. Küçük bir mücevher, bu yılbaşı, hediye listenizdeki herkesi mutlu edeceği kesin.
Fiyatı: 120TL




Gerçek La mer müptelaları ya da yeni kullanıcılar için mükemmel bir bakım seti; La Mer,
The Luxury Essentials da Crème de la Mer (30 ml), The Eye Concentrate (15 ml) ve La
Mer’in en yeni anti-aging gücü, The Regenerating Serum (9 ml), yeni yılı kutlayan şık hediye kutusunun içersinde. Olağanüstü üçlü, bu koleksiyon kesinlikle Crème de la Crème.
Fiyatı: 690TL




Seyahat için ideal bir eşlikçi, İmza Koleksiyon sınırlı sayıda uçakta kullanılabilecek ölçüde Crème de la Mer (30 ml), The Regenerating Serum (15 ml) ve The Eye Concentrate (5 ml) içermektedir. Sevdiklerinizi, daha berrak, kusursuz, nemli ve parlak bir görünüm vermek üzere dizayn edilmiş bu değişim yaratan bakım koleksiyonu ile bu sezon ve bir hayat boyu şımartın.
Fiyatı: 930TL

(Basın bülteni)
hnd

5 yorum:

Ufff çok güzeller ama o fiyatlara bakınca...

Yurtdışı fiyatları bile çok çok pahalı... Ancak uzun bir zaman para biriktirdikten sonra alabilirim :(

Öğrencinin cebini yakacak cinsten :)

evet fiyatlar çok çılgın. gözüm highlighterda kaldı benim :)

Bence bu basın bülteni olayı blogunuzun havasını bozuyor. Normalde çok güzel, doğal yorumları olan bir blogken, bir reklamcının ya da pazarlamacının ağzından yazılmış bültenleri okuduğumda rahatsız oluyorum gerçekten. Oysa, kendi yazdığınız yazıları hep zevkle okuyorum...

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More