7 Ağustos 2012

Michael Kors- Gold Rose Parfüm

MICHAEL KORS EN YENİ PARFÜMÜNÜ SUNAR, 
MICHAEL KORS GOLD ROSE 

NEW YORK Mayıs 2012 – Michael Kors en yeni parfümünü mutlulukla sunar, Michael Kors Gold Rose Eau de Parfum. 
Michael Kors Gold kokusunun başarısından esinlenilen Rose Serisi özel “imza” buketi, beş benzersiz çiçek özünden oluşturuldu—en saf olanından en seksi olanına kadar—sümbül, gül, inci çiçeği, peony ve gardenya. Ayrıca parlak pembe biber notalarıyla nilüfer, ahududu ve michelya birleştirildi. Sonuçta şık, beklenmeyen, kesinlikle kadınsı, modern ve  çiçeksi bir koku yaratıldı.
Michael Kors Gold Rose Edition Eau de Parfum, Michael Kors’un imzası olan, rose rengiyle süslenen parfüm kutusuna konuldu. Parfüm şişesinin kapağı ise Michael Kors’un en çok satan saatlerinde ve aksesuarlarında kullanılan metalden üretildi. 
Michael Kors Eau De Parfüm 100ml 300TL ve Michael Kors Eau De Parfüm 50ml 215TL tavsiye edilen perakende fiyatlarıyla satışa sunulmaktadır.

Michael Kors Hakkında
Michael Kors, dünyaca ünlü ve ödüller kazanmış, lüks aksesuar ve giyim tasarımcısıdır. Kendi ismiyle anılan ve 1981 yılında kurulan şirketi, aksesuar, ayakkabı, saat, mücevher,kadın - erkek giyim ve parfüm alanlarında Michael Kors, KORS Michael Kors ve MICHAEL Michael Kors alt markalarıyla üretim yapmaktadır. Michael Kors mağazaları New York, Beverly Hills, Chicago, Londra, Milano, Paris, Munich, Istanbul, Dubai, Seoul, Tokyo ve Hong Kong gibi dünyanın en prestijli şehirlerinde bulunmaktadır.

-Bu bir basın bültenidir.-

hnd

2 yorum:

Bu şişenin rengi beni çok çekiyor, gidip koklanmalı..

visnetadindaa.blogspot.com

evet! ben de gözüme kestirdim.

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More