3 Ağustos 2012

NUXE- ÉCRAN PRODIGIEUX






NUXE’TEN CİLDİNİZE KORUMA KALKANI SAĞLAYAN 
YEPYENİ BİR ÜRÜN: NUXE ÉCRAN PRODIGIEUX…

Farkında olmasanız da cildiniz sürekli olarak güneşin ve çevresel faktörlerin saldırısı altında… Bu da size erken yaşlanma, ciltte tahriş, kızarıklıklar, solgun ve donuk bir görünüm olarak yansıyor. Kozmetik dünyasının merkezi Fransa’nın dermokozmetikte bir numaralı ismi NUXE, 2011’in ilk yeniliği olarak 4 mevsim boyunca cildinizi ve cilt güzelliğinizi koruyacak yeni keşfi ÉCRAN PRODIGIEUX’ü sunuyor. 
  
Cildinizin bir gün değil, 365 gün korunmaya ihtiyacı var… 

İnsanlar genellikle yazın plajda ya da tatile giderken cildini koruyacak ürünler alıyor. Oysa ki cildiniz, yalnızca yazın ve güneşli günlerde değil, sürekli olarak güneşin zararlı ışınlarına maruz kalıyor. Ayrıca hava kirliliği gibi olumsuzluklar da hücre yapınızda ve cilt dokunuzda hasarlara neden oluyor. 
NUXE ÉCRAN PRODIGIEUX, cildinizin gençliğini ve ışıltısını koruma altına alıyor, daima canlı, parlak ve sağlıklı bir cilt vadediyor. UVA/UVB koruması gerçekleştiriyor, antioksidasyon ve hücresel koruma etkisi sağlıyor, ayrıca çevresel faktörlere karşı da cildinizin güvende olmasına yardımcı oluyor.  

Cilt sorunlarına neden olan olumsuz şartlar, kadınlar kadar erkekleri de etkiliyor. NUXE ÉCRAN PRODIGIEUX sadece kadınların değil, erkeklerin kullanımı için de ideal ve hassas ciltler dahil tüm cilt tiplerinde kullanıma uygun. 
NUXE ÉCRAN PRODIGIEUX ile cildiniz koruma altında… 

NUXE ÉCRAN PRODIGIEUX, mineral ve kimyasal güneş filtreleri bileşiminden oluşan, yüksek koruma faktörü SPF30 ile güneş yanıkları ve erken cilt yaşlanmasına neden olan UVB ışınlarına karşı koruma sağlarken, ciltte tahribata yol açan UVA ışınlarına karşı da  koruyucu etki gösteriyor. NUXE ÉCRAN PRODIGIEUX, içerdiği Kakao Özü, Yasemin Çiçeği ve E Vitamini ile antioksidasyon etkisi ve hücresel koruma gerçekleştiriyor. UV ışınlarından kaynaklanan DNA hücre tahribatlarına karşı koruma kalkanı oluşturuyor ve cildin doğal savunma mekanizmasını güçlendiriyor. Ürünün formülündeki  Shea Polifenolleri ile de kirli havada bulunan kimyasal maddelere karşı koruma ve detoks etkisi sağlanmış oluyor. 

Yüz bakımını keyfe dönüştüren formül… 

10 yıllık bir araştımanın sonucu olarak üretilen NUXE ÉCRAN PRODIGIEUX, tüm özelliklerinin yanı sıra cilt korumasını da bir keyfe dönüştürüyor. Emülsiyon yapısı sayesinde cilt üzerinde yağlı ve yapışkan his ve beyaz iz bırakmıyor.  Limon, Aloe, Portakal, Gül, Müge, Amber ve Miskten oluşan doğal parfümü ile de taze, etkileyici ve doğal kokmanızı sağlıyor. Her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz pratik ambalaja sahip olan NUXE ÉCRAN PRODIGIEUX;  ultra akışkan, hafif ürün dokusu ile tek başına ya da  günlük kremin üzerine de rahatlıkla uygulanabiliyor. 

NUXE ÉCRAN PRODIGIEUX, seçkin eczanelerde yerini aldı bile… 


www.nuxe.com







-Bu bir basın bültenidir.-

hnd

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More