13 Mart 2010

China Glaze Grape Pop


O kadar guzel tirnak bloglari var ki onlarin postlarini okuyup bende kendimce birseyler yapmaya calisiyorum. O konadlar falan allahim ne superler. Yanliz merak ettigim birsey var. Hani diyelim sag elinizle yaziyorsunuz oje de solda daha duzgun oluyor. Sag ellerinize o desenleri nasil yapiyorsunuz. Aydinlatin beni. Bir bulasmadigim o kalmisti ona da baslayacagim yakinda. Ayrica manikurcu masrafindan acayip tasarruf. Gerci benim tirnaklar sahte ama olsun gecen gittim 13$ verdim. O kadar az para odedigim gorulmemistir.
Neyse sozun ozu bu China Glaze'den Grape Pop adli oje. Zannediyorum ki Up and Away koleksiyonu kapsaminda cikti.

Flash ile evin icinde cektim.

Bunu da balkonda. Ama tam renk yukaridaki ile asagidakinin arasinda.

9 yorum:

bunu ben de aldim, inanilmaz guzel bir renk ama henuz sisesiyle bakisiyoruz, daha eskiden alip da denemediklerimi deniyorum once:)

bu renk bende var. mıhteşem bi renk buuu. bi mor delisi olarak hasta oluorum kendisine. konadlarla tırnak deseni yapmak da alıştıktan sonra çok kolay geliyor handecim, sağ el sol el fark etmiyo yani. muhim olan desenleri tırnağa eksiksiz geçirebilmek (daha doğrusu damgalayabilmek). korkma yani, aslansın kaplansın sen yaparsın :)

@tuguna -oje ve makyaj urunleri hic bitecek seyler degiller. ama bende sevdim bunun rengini edepli bir mor

@elif - ahh elif asil aslan kaplan sensin bebegim. verdin gazi simdi ben kendimi online bi sekilde konad alarak bulmazsam serefsizim.

o zaman store.ocnailart.com'a bak. yanlış hatırlamıosam OCNAILART coupon kodunu yazınca % 30 indirim yapıo ;) eğer bu promosyon kodu hala indirim yapmıosa google dan bi arat ocnailart ve coupon code diye, en az % 10'dan bi sürü kod bulursun.

elifcim aldim gitti. M02 plate aldim. En basit beginner o gozuktu gozume. Hadi hayirlisi :)

çok sevimli bi disk seçmişsin. hadi vatana millete ahyırlı olsun. tırnak desenlerini de görmek isteriz artık blogda

eh bi gelsin beceririm insallah :)

slm hande, çok güzelmiş ojenin rengi, bayıldım! amerikada hangi statede olduğunu bilmiorum ama manhattanda china glaze nerden bulurum biliyor musun?

ben california dayim ama sanirim amerikanin herhangi bir yerinde sally beauty supply a ugrarsan china glaze bulursun. sally disinda kim china glaze satiyor bilmiyorum ama beauty supply storelarina bakman lazim oje icin.

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More