21 Mart 2010

MAC- Eyeshadow- Vanilla


Selamlar
Vanilla MAC in en sevdiğim highlighter farlarından biri. Kendisi Velvet far familyasına ait. Resimlerdende görebileceğiniz gibi içinde minik minik parıltılar var. Ama sürdüğünüz zaman öyle çok abartı durmuyor. Varlığıyla yokluğu bir yani garibim parıltıların :).


hnd

6 yorum:

bloğunu büyük bir keyifle takip ediyorum handecim,sence bu high lighter ı nasıl bir fırçayla uygulamak lazım,bir de fazla makyaj yapmadığım zamanlarda göz makyaj bazımı sürdükten sonra hafifçe göz kapağıma uygulasam,aydınlık bir görünüm verir mi yoksa çok mu abartılı olur?

ben çok seviyorum vanilla farı ya velvet finish'i de çok seviyorum, bir de highlighter renklerine inanılmaz zaafım var :D

harika görünüyor gerçekten çok güzel durduğundan eminim çok beğendim... ;)

Mmmm tam yazlık! Alıp kullanasım geldi!

rengi cok begendimm:)

@basak: ben bu tarz highlight renkleri için MAC 227 numaralı fırçasını kullanıyorum. hem sürümü kolay oluyor, hem geçişi yumuşatıyor, hem hataları siliyor... tabi herkese göre değişir fırça seçimi. sen hangisiyle rahat ediyorsan ya da elinde ne varsa onu kullan derim. Ayrıca bu far öyle abartı durucak cinsten değil. Frost olsa daha abartı durabilirdi ama aslında mat bir renk sadece içinde parıltılar var. Tabi gidip birebir denemeni öneririm.

@Marjo on Makeup Frenzy: ah canım hangimizin yokki. :D

@Myprincesss: evet harika duruyor :)

@Aslı: hehe al kullan canım kim tutar seni :)

@gamze: evet cnm çook güzeldir :)

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More